در خصوص بسته بندی های تک نفره (مانند سس های سالاد، ساندویج و ...) بیشتر بدانیم
از آنجایی که مصرف اینگونه فراورده ها در سطح جامعه به علت استفاده از غذاهای آماده مانند انواع ساندویچ و فست فود رو به افزایش است، رعایت نکات زیر توصیه می شود.
1- در هنگام خرید به علامت استاندارد، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و شرایط نگهداری مندرج بر روی فرآورده توجه و در صورت عدم درج تاریخ تولید و انقضاء از مصرف آن خودداری شود.
2- با مشاهده هر گونه بادکردگی در بسته، از مصرف آن خودداری شود.
3- در صورت احساس طعم ترشیدگی و یا هر گونه طعم غیرمعمول مصرف نشود.
4- در صورت داشتن نشتی و یا هرگونه پارگی، سوراخ و درز از مصرف آن خودداری شود.
5- پس از باز کردن، فراورده آن قابل نگهداری نبوده و باید بلافاصله مصرف شود.
6- بسته دارای برش کناری یا دوخت زیگزاگی بوده تا حین مصرف به سهولت باز شود.
7- اطلاعات درج شده بر روی بسته مانند تاریخ تولید و انقضاء نباید حک شود و باید بصورت چاپ شده باشد زیرا حک کردن اطلاعات باعث ایجاد سوراخ و نقص های دیگر شده و در نهایت فراورده دچار فساد می شود.
8- نظر به اینکه پلاستیک ها باعث آلودگی محیط زیست می شوند، تقاضا می شود برای حفاظت از محیط زیست ، پس از مصرف، بسته در طبیعت رها نشود.
- شماره خبر: ۵۴۰۰
- تاریخ: ۰۶ فروردین ۱۳۹۷
· سايت سازمان استاندارد ايران